Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel wij ons best doen om de informatie en prijzen actueel en accuraat te houden, bieden wij geen garanties voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.

Versluis Groene Vakwinkel is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade of verlies veroorzaakt door eventuele fouten, omissies, onderbrekingen, verwijdering of wijzigingen van de informatie op deze website.

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Versluis Groene Vakwinkel is niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of enige andere aspecten van deze externe websites. Het volgen van dergelijke links is geheel op eigen risico.

Alle inhoud op de website www.versluis-zijderveld.nl, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video’s en overige materialen, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Versluis Groene Vakwinkel, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Versluis Groene Vakwinkel.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving. Wij raden aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die op deze website vermeld staan.

Door het gebruik van deze website verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden van deze disclaimer.