Over ons

Welkom bij Versluis Groene Vakwinkel, voortgezet uit een familiebedrijf dat sinds 1956 actief is in Zijderveld. Oorspronkelijk begonnen onder de naam CDJ Versluis, zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare dierenspeciaalzaak met een breed assortiment. Met onze focus op eerlijk geproduceerde producten voor een eerlijke prijs en deskundig advies, staan wij klaar om zowel particuliere klanten als agrarische bedrijven te helpen.

Versluis Groene Vakwinkel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1956. In de beginjaren lag de nadruk voornamelijk op de levering van voer voor koeien, varkens en schapen. Na verloop van tijd zijn we ons assortiment gaan uitbreiden met medicijnen en andere benodigdheden voor de veehouderij. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u voorzien van deskundig advies op het gebied van dierenverzorging en -voeding.

Bij Versluis Groene Vakwinkel streven we ernaar om producten aan te bieden die op een eerlijke manier zijn geproduceerd. Wij geloven dat het welzijn van dieren en de duurzaamheid van producten van groot belang zijn. Daarom selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers en leveren wij alleen producten die aan onze hoge standaarden voldoen.

Ons assortiment omvat een brede selectie aan producten, variërend van diervoeders tot supplementen. Of u nu op zoek bent naar kwalitatief voer voor uw huisdier of benodigdheden voor uw landbouwbedrijf, bij Versluis Groene Vakwinkel bent u aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan voedingsproducten, verzorgingsproducten, accessoires en nog veel meer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw dieren.

Bij Versluis Groene Vakwinkel geloven we in persoonlijke service en advies op maat. We begrijpen dat elke diereneigenaar en agrarisch bedrijf uniek is, met verschillende behoeften en wensen. Daarom nemen wij graag de tijd om naar u te luisteren en u persoonlijk advies te geven. Of u nu vragen heeft over de juiste voeding voor uw huisdier, het bestrijden van parasieten op uw boerderij of het optimaliseren van de melkproductie van uw koeien, ons team van deskundige medewerkers staat voor u klaar.

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan lokale betrokkenheid. We zijn trots op onze lokale gemeenschap en willen graag een positieve bijdrage leveren. Daarom ondersteunen wij verschillende lokale initiatieven en verenigingen. Ook werken wij samen met lokale leveranciers en producenten, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten.

Wij heten u van harte welkom bij Versluis Groene Vakwinkel in Zijderveld. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf ons brede assortiment, deskundig advies en persoonlijke service. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Tot ziens bij Versluis Groene Vakwinkel!

Marjolijn

Eigenaar & winkelmedewerkster

Henri

Eigenaar & chauffeur