Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen samengesteld. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw vraag mailen naar info@versluis-zijderveld.nl of u kunt bellen naar 0345-641373. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel, zodat we u persoonlijk kunnen helpen.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om op www.versluis-zijderveld.nl online producten te bestellen. Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel in Zijderveld. Kijk hier voor onze openingstijden en het adres van onze winkel.

Wij willen op de website www.versluis-zijderveld.nl slechts een overzicht tonen van (een deel van) ons productassortiment. Omdat de prijs van veel van onze producten sterk afhankelijk is van bijvoorbeeld de actuele graanprijzen en dergelijke is het voor ons helaas niet of nauwelijks mogelijk om de correcte prijzen te kunnen tonen op onze website. Voor de actuele prijzen kunt u uiteraard langs komen in onze winkel, of contact met ons opnemen.

Ook als het product dat u zoekt niet op onze website staat, is het goed mogelijk dat wij dit product (of een vergelijkbaar product) wel in ons assortiment hebben. Indien het product ook niet in onze winkel in Zijderveld aanwezig is, kunnen wij proberen het product voor u te bestellen bij een van onze vele leveranciers. Kom dus gerust langs in onze winkel, dan helpen wij u graag!

Wij zijn dagelijks geopend voor het afhalen van producten of een bezoek aan onze winkel in Zijderveld. Voor de actuele openingstijden kunt u kijken op deze pagina.

Het is bij ons in de winkel in Zijderveld mogelijk om zowel contant als per pin te betalen met uw (mobiele) pinpas. Daarnaast kan er ook betaald worden met onze eigen geldige Versluis cadeaubonnen.

Het is helaas niet mogelijk om onze producten te laten verzenden. Wel rijden wij met enige regelmaat een vaste route door onze regio voor het thuisbezorgen van fourage voor paarden en (klein)vee. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Alle producten (met uitzondering van voer) die u bij onze winkel in Zijderveld heeft gekocht kunnen geruild of terug gebracht worden binnen een termijn van 14 dagen op vertoon van de aankoopbon, mits de producten ongebruikt en in de originele verpakking worden terug gebracht.

De geldigheid van de actieprijzen in onze folder en op de website www.versluis-zijderveld.nl zal per actie worden vermeld. Na het verstrijken van de actieperiode is het helaas niet meer mogelijk om de producten tegen de actieprijzen te verkopen.